Difference between revisions of "Asr-progress 2016.12"

From cslt Wiki
Jump to: navigation, search
(Daily Report)
(Daily Report)
Line 231: Line 231:
 
|-
 
|-
 
|Hang luo || 10:00am  || 6:30pm  ||  8.5h || Know joint training process steps
 
|Hang luo || 10:00am  || 6:30pm  ||  8.5h || Know joint training process steps
 +
|-
 
|Yixiang Chen ||  ||  ||  ||   
 
|Yixiang Chen ||  ||  ||  ||   
 
|-
 
|-
Line 237: Line 238:
 
|Jingyi Lin ||  9:30am  || 8:00pm || 10h30m ||  
 
|Jingyi Lin ||  9:30am  || 8:00pm || 10h30m ||  
 
* Learn how to design a web.
 
* Learn how to design a web.
 
+
|-
 
|-
 
|-
 
| rowspan="5"|2016.12.22
 
| rowspan="5"|2016.12.22

Revision as of 00:56, 23 December 2016

Daily Report

Date Person start leave hours status
2016.12.1 Ying Shi 9:30am 9:30pm 12h share two paper one about activation function one about visualization
Hang luo
Yixiang Chen 11:00am 8:30pm 9h30min According to the weighted filter replay test
Yanqing Wang 9:00am 6:00pm 9h finish GUI of One-class SVM in Visual Studio
2016.12.2 Ying Shi 9:40am 9:30pm 11h50min some work for Chao Xing (Run dnn data from Chao Xing)
Hang luo
Yixiang Chen 9:30am 7:30pm 10h fitting warping function
Yanqing Wang
2016.12.3 Ying Shi 2:00pm 8:00pm 6h dnn model for Chao Xing
Hang luo
Yixiang Chen
Yanqing Wang 11:00am 5:00pm 6h learn about DNN
2016.12.4 Ying Shi work at home for kazak LM
Hang luo
Yixiang Chen 12am 9:30pm 9h30min fitting warping function and use piecewise function for warping
Yanqing Wang
2016.12.5 Ying Shi 9:30am 9:30pm 12h work for kazak lm
Hang luo
Yixiang Chen 9:30am 8:00pm 11h30min replay test(warping Select filter spectrum distribution)
Yanqing Wang
2016.12.6 Ying Shi
Hang luo
Yixiang Chen 9:30am 7:30pm 10min write replay report
Yanqing Wang
2016.12.7 Ying Shi 9:30am 9:30pm 12h paper about activation function
Hang luo
Yixiang Chen 9:30am 5:30pm 8h write replay report
Yanqing Wang
2016.12.8 Ying Shi 9:50am 9:30pm 11h40min work for kazak lm
Hang luo
Yixiang Chen 9:30am 7:30pm 10min learning tensorflow
Yanqing Wang
2016.12.9 Ying Shi 9:40am 9:40pm 12h some work for Chao Xing
Hang luo
Yixiang Chen 9:30am 6:30pm 9h coding for ole result
Yanqing Wang
2016.12.10 Ying Shi 9:00am 9:40pm 12h40min corpus check with Amanjiao introduced by askar
Hang luo
Yixiang Chen 12am 9:30pm 9h30min statistical data
Yanqing Wang
2016.12.11 Ying Shi 9:30am 9:50pm 12h20min work at home for kazak lm
Hang luo
Yixiang Chen
Yanqing Wang
2016.12.12 Ying Shi 9:30am 10:00pm 12h30min study how to make a spider to crawl data from the internet
Hang luo
Yixiang Chen
Yanqing Wang
2016.12.13 Ying Shi 10:00am 10:pm 12h kazak LM
Hang luo
Yixiang Chen 9:30am 6:30pm 8h learning tensorflow
Yanqing Wang
2016.12.14 Ying Shi 10:00am 10:30pm 12h:30min learn how to use scrapy to crawl data from the kazak website Uhhhh....... our IP may be prohibited by http://www.elarna.com/tote.php
Hang luo
Yixiang Chen
Yanqing Wang
2016.12.15 Ying Shi 9:30am 9:30pm 12h spider for kazak lm
Hang luo
Yixiang Chen
Yanqing Wang
2016.12.16 Ying Shi
Hang luo
Yixiang Chen
Yanqing Wang
2016.12.17 Ying Shi
Hang luo
Yixiang Chen
Yanqing Wang
2016.12.18 Ying Shi
Hang luo
Yixiang Chen
Yanqing Wang
2016.12.19 Ying Shi 9:30am 8:30pm 11h some work for new kazak speech am
Hang luo 9:40am 6:40pm 9h Analysis decode result and find some decode error.
Yixiang Chen
Yanqing Wang
Jingyi Lin 9:20am 6:20pm 9h Check Chapter 1 in cslt.book: There are 14 mistakes and this chapter has not been finished.
2016.12.20 Ying Shi 9:40am 5:50pm 8h10min data prepare for new kazak speech AM;spider for kazak LM
Hang luo 9:30am 6:00pm 8.5h Prepare for writing joint training document.
Yixiang Chen
Yanqing Wang 10:00am 6:00pm 8h Make data sender and data Analyzer in my program communicate via socket
Jingyi Lin 11:30am 5:50pm 6h20m
  • Prepare for the annual meeting.
  • Check Chapter 2 in cslt.book.
2016.12.21 Ying Shi 11:00am 10:00pm 10h data preparation done for new kazak AM ,Maybe the ppl of kazak LM can be reduce below to 1000 so we need more corpus the new spider will be done tomorrow
Hang luo 10:00am 6:30pm 8.5h Know joint training process steps
Yixiang Chen
Yanqing Wang (work at home) Implement two-class-SVM in my program
Jingyi Lin 9:30am 8:00pm 10h30m
  • Learn how to design a web.
2016.12.22 Ying Shi
Hang luo 9:30am 10:00pm 12.5h ReRun joint training and write respective documents.
Yixiang Chen
Yanqing Wang
Jingyi Lin 9:20am
  • Design personal web for Dr.Wang.
  • Prepare for the annual meeting.